Plastic en metalen ringen

plastic ringen

De bekende plastic bindrug bestaat al sinds de jaren zestig en is een praktische, goedkope en solide manier om vellen papier bijeen te houden. Bijkomend voordeel is, dat de ring achteraf gemakkelijk te openen is voor het toevoegen of verwijderen van vellen. Wij hebben deze ringen in maten van 6 mm tot 45 mm, geschikt voor enkele vellen tot bundels van 400 pagina’s. Deze ringen zijn zwart; maten van 8 tot 19 mm hebben wij ook in wit. Uw boekje is pas compleet met plastic schutblad (glanzend of mat) en een kartonnen of plastic achterkant (in verschillende kleuren).

Prijzen zijn afhankelijk van de dikte van het boekwerk en de oplage. Bel of mail voor een nauwkeurige offerte! Prijsindicatie: 25 boekjes met een dikte van 50 pagina’s kosten € 1,04 per stuk (incl. BTW)

metalen ringen

Metalen ringen of Wire-O, zijn een stuk dunner dan plastic ringen. Afhankelijk van de dikte van uw document worden 33 of 23 kleine gaten geponst waarna de metalen ring er in wordt gezet. Een uiterst stevige, duurzame binding die bovendien professioneel oogt. Prijsindicatie: 25 boekjes met een dikte van 50 pagina’s kosten € 1,45 per stuk (incl. BTW) Wire-O is beschikbaar in blanke metaalkleur of zwart. Tijdelijk ook (niet alle maten) in koper en wit.