Bel

(030) 2313700

 

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag 11.00-15.00 uur

 

Drukte-indictie maandag t/m vrijdag:

Bustle indicator

Op zaterdag is het vooral na 14.00 uur druk.

Adres

Lange Smeestraat 41-43
3511 PV Utrecht

Scripties hoe het werkt

Hoe het werkt

Waar moet mijn document aan voldoen?
Zorg dat je document A4 is (210 x 297 mm). Wanneer je document het formaat US Letter (215 x 279,5 mm) heeft zetten wij dat om naar A4, daarbij verlies je links en rechts 2,5 mm van je opmaak. Documenten die aflopend zijn opgemaakt (d.w.z.: afbeeldingen lopen tot aan de rand van het papier) krijgen automatisch een witrand van ongeveer 4 mm. Zet daarom geen belangrijke tekst of afbeeldingen binnen 1,5 cm van de linkerkant; door het inbinden kan deze informatie bedekt worden.

Mijn scriptie heeft een ander formaat / ik wil iets peciaals - kan die dan toch geprint worden?
Geen probleem, we houden van afwijkende dingen! Alleen kunnen we dat niet via deze website verwerken. Wat je kunt doen: mail je bestand naar info@kopijwinkel.nl en omschrijf in de mail wat je precies wilt. Wij bekijken wat er mogelijk is (meestal alles) en sturen je een prijsopgave. Als die akkoord is sturen we een link voor een iDealbetaling. Daarna maken we je scriptie en sturen deze (indien gewenst) naar je op. Verwerkingstijd is 1-2 dagen excl. de verzending. Je kunt ook langskomen bij De Kopijwinkel.

Wanneer is mijn scriptie klaar?
Uploaden vóór 11.00 uur (ma t/m vr): Je bestelling wordt dezelfde dag nog geprint en verstuurd met Post.nl. Bij keuze voor afhalen kun je de scriptie dezelfde dag tussen 16.00 en 17.30 uur afhalen in de winkel (Lange Smeestraat 41-43, Utrecht).

Uploaden na 11.00 uur (ma t/m vr): Je scriptie wordt maximaal de volgende werkdag geprint en verstuurd met Post.nl. Heb je gekozen voor afhalen dan kun je de scriptie de volgende werkdag na 16.00 afhalen.

Uploaden in het weekend: Je bestelling wordt op maandag geprint en verstuurd met Post.nl. Bij keuze voor afhalen kun je de scriptie maandag tussen 16.00 en 17.30 uur afhalen in de winkel (Lange Smeestraat 41-43, Utrecht).

Hoe zit het met de kwaliteit?
Wij printen je scriptie standaard op eersteklas 80 grams papier. Dit papier heeft het FSC keurmerk voor verantwoord bosgebruik, net als trouwens alle andere papiersoorten die wij gebruiken. Bij de opties kun je het papier upgraden naar 90 grams of 100 grams. Die laatste twee zijn aan te raden bij gebruik van kleurenafbeeldingen.

Wat gebeurt er met de door mij geuploade bestanden?
De bestanden die je uploadt staan op de beveiligde FTP-server van de hosting provider. Wij downloaden ze daar van af om ze te kunnen printen. Na 3 maanden worden alle bestanden zowel van de FTP-server als onze lokale server verwijderd. Wanneer je ze eerder dan 3 maanden verwijderd wilt hebben stuur ons dan even een berichtje: we verwijderen ze dan direct. Let wel: wanneer wij de bestanden verwijderd hebben vervalt je recht op een claim over eventuele printfouten aangezien wij dan niet meer kunnen checken hoe het bestand er uit zag dat wij geprint hebben.

En als er iets misgaat?
Op onze servicepagina vind je informatie over eventuele klachten, annulering en retouren.

[laatste update: 10-03-2024]

POWERED BY DEVREPUBLIC