Bel

(030) 2313700

 

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag 11.00-15.00 uur

 

Drukte-indictie maandag t/m vrijdag:

Bustle indicator

Op zaterdag is het vooral na 14.00 uur druk.

Adres

Lange Smeestraat 41-43
3511 PV Utrecht

Drukwerk op maat

  • ✓ Voor iedere printopdracht
  • ✓ Locatie in het hart van Utrecht
  • ✓ Beschikking over een ontwerpservice

Voor allerlei soorten drukwerk op maat kom je langs bij de Kopijwinkel in hartje Utrecht. Wil je prachtige persoonlijke uitnodigingen voor jouw trouwfeest? Een uniek geboortekaartje van jouw zoon of dochter versturen? Flyers of boekjes laten drukken voor een aankomend evenement van jouw sportvereniging in Utrecht? Of een wetenschappelijke poster voor een presentatie laten drukken? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vertel jouw wensen voor drukwerk op maat

Wat jij ook wilt laten bedrukken, het is altijd belangrijk dat het drukwerk op maat volledig naar wens is. Heb je alleen nog maar een schets of idee over hoe het drukwerk eruit moet komen te zien? Goed nieuws, want wij beschikken over een dtp- en ontwerpservice. Samen bespreken we jouw wensen en bekijken we wat er mogelijk is om tot een prachtig en uniek resultaat te komen. Kom langs in onze winkel met jouw ideeën of leg ze via de mail aan ons voor.

Mogelijkheid voor online bestellen

Naast dat je uiteraard van harte welkom bent in onze winkel, kun je ook online jouw drukwerk op maat bestellen. Denk bijvoorbeeld aan wenskaarten, flyers, posters, boekjes en visitekaartjes. Heb je nog vragen over de mogelijkheden of wil je meer informatie ontvangen? Wij vertellen je er graag alles over als je belt naar 030 - 2313700.

Andere bezoekers bekeken

online copyshop | scriptie printen en inbinden | drukwerk op maat

Stel je vraag online

POWERED BY DEVREPUBLIC